woensdag 30 mei 2012

Deel 5 van de Onsterfelijken


Ondertussen ook deel 5 uit en deel 6 staat in bestelling, kan niet wachten op het einde.




Sinds Ever onsterfelijk is geworden, staat haar hele leven op zijn kop. Gelukkig had ze tot voor kort haar vrienden om haar te steunen. Helaas is er sinds haar beste vriendin Haven ook onsterfelijk is geworden, veel veranderd. Dat komt voornamelijk omdat haar beste vriendin werd beïnvloed door de rebelse onsterfelijke Roman. Haven kon namelijk niet goed tegen het elixer wat haar onsterfelijk maakte, gelukkig kalmeerde Roman haar. Dat was maar goed ook, want anders had Haven Ever meteen vermoord toen zij opzoek was naar het tegengif. Dit tegengif zou er voor zorgen dat zij en Damen elkaar eindelijk kunnen aanraken. Maar nu is Roman dood en Haven is er totaal van overtuigd dat dit Evers schuld is. In een waas van woede bereidt ze zich voor om Ever te vermoorden. Haven is van mening dat ze genoeg informatie heeft om Ever en Damen uit elkaar te drijven. Aangezien Ever alleen weet wat Damen haar heeft verteld, is het tijd voor haar om achter de waarheid te komen, hoe moeilijk die ook is.
Haven heeft vanaf Evermore – de Onsterfelijke al een duistere kant. Ze houdt van de kleur zwart, donkere make–up en is, laten we eerlijk zijn, een beetje een buitenstaander die haar verdriet verstopt achter een grote mond. Daarnaast eet ze haar verdriet weg met cupcakes. Toch heb je wel het idee dat, als ze de kans krijgt om populair te zijn, ze die met beide handen aangrijpt en dat doet ze ook. Ze manipuleert de hele school en zorgt dat iedereen haar vereerd. Dat dit ten kosten gaat van mensen, maakt haar niks uit. Ze zal iedereen nu net zo behandelen als dat zijzelf ooit behandeld is.


Groetjes Debbie


donderdag 17 mei 2012

Deel 3 ook uit en deel 4 aan het lezen


Deel 3 heb ik al uit en ben op het moment met deel 4 bezig, deel 5 heb ik ook al liggen alleen het laatste deel lotusbloem helaas nog niet.

Ever en Damen hebben al veel samen meegemaakt - ze hebben vele levens geleefd en gevaarlijke vijanden overwonnen. Nu komt het moment waarop ze eindelijk samen kunnen zijn.
Maar juist dan wordt Damen getroffen door een vreselijke vloek - als hij Ever ook maar even aanraakt, als zijn lippen ook maar één keer de hare beroeren, zal dat dodelijk zijn...

Hun liefde bloeit al eeuwenlang, maar nu dreigt er een einde aan te komen. Ever moet alle zeilen bijzetten om het vuur brandend te houden...
Ever probeert Haven te helpen in haar nieuwe leven als onsterfelijke. Maar Haven zou Haven niet zijn als ze niet heel onvoorzichtig omsprong met haar nieuwe status en daarmee dreigt ze het geheim aan de buitenwereld te onthullen.
Evers pogingen de Onsterfelijken verborgen te houden, brengen Haven alleen maar dichter bij de vijand: Roman en zijn duistere vrienden...


vrijdag 11 mei 2012

Nieuwe Serie "De Onsterfelijken"

Ben op het moment  een nieuwe serie boeken aan het lezen. De boeken zijn geschreven  door Alyson Noel, en ben op het moment in boek 2 bezig. Boek 1 Evermore  heb ik echt in no time uitgelezen, moet zeggen dat ik nu met deel 2 wat meer moeite heb, waarom kan ik niet echt uitleggen, hoop dat deel 3 beter leest.


Deel 1: 
Sinds haar ouders en zusje bij een auto-ongeluk zijn omgekomen, kan Ever aura's zien en andermans gedachten horen. Wanneer ze mensen aanraakt, ziet ze hun hele verleden.
Ze doet dan ook al het mogelijke om mensen uit de weg te gaan - tot de knappe en mysterieuze Damen in haar leven komt. Hij is de enige die de chaos in haar hoofd kan laten verdwijnen en de enige die haar echt begrijpt - het is net of hij in haar ziel kan kijken.
Ever wordt beetje bij beetje ingewijd in Damens wereld vol wonderen en geheimen, maar ze heeft nog steeds geen idee wie hij is of wat hij is. Het enige wat ze zeker weet, is dat ze hopeloos verliefd op hem is.


Deel 2: 
Net nu Ever meer ontdekt over haar nieuwe gaven als onsterfelijke en haar geliefde Damen haar inwijdt in die duistere, verleidelijke wereld, gebeurt er iets vreemds met hem. Terwijl Evers krachten groeien, worden Damens krachten juist zwakker. Hij wordt geveld door een mysterieuze ziekte die niet alleen zijn geheugen en identiteit, maar zelfs zijn leven in gevaar brengt.
In een wanhopige poging hem te redden, reist Ever naar de geheimzinnige wereld die Zomerland heet. Daar ontdekt ze niet alleen de geheimen uit Damens verleden - de afschuwelijke, pijnlijke geschiedenis die hij liever voor zichzelf houdt -, maar ook een eeuwenoud document dat uitlegt hoe ze in de tijd kan reizen.
Ever wordt voor de keus gesteld: óf teruggaan in de tijd om haar familie te behoeden voor het dodelijke ongeluk dat hun leven eiste óf in het heden blijven en Damen te redden, die met de dag zwakker wordt...


Groetjes Debbie

woensdag 9 mei 2012


Ondertussen ook deel 5 en 6 uit, en wat een gave serie, Baal er echt  van dat dat er niet meer delen zijn.
Zou best willen weten hoe het verder gaat met de hoofdpersonen.


Mijn volgende serie is van Alyson Noel,  De onsterfelijken dat zijn ook 6 boeken. Ben dus heel benieuwd of ze net zo meeslepend zijn als de afgelopen 2 series boeken.

zondag 6 mei 2012

En deel 3 en 4 ook uit

En Deel  3 en 4 ook uitgelezen, moet zeggen dat het een behoorlijk spannende serie is


zaterdag 5 mei 2012

Deel 2 IJskoud

Ondertussen heb ik ook deel 2 uit, lezen gaat me op dit moment makkelijker af dan scrappen .





vrijdag 4 mei 2012

academicus vampyrus

Ben nu bezig met de serie  Academicus Vampyrus, heb alle 6 de delen .


Deel 1  Academicus Vampyrus  is nu uit