maandag 28 januari 2013

vandaag gelezen

Elisa’s affaire met miljardair Salvatore di Vitale was een sensuele droom die abrupt eindigde. Want toen ze hem vertelde dat ze zwanger was, liet hij haar achter met een gebroken hart. Dus zal ze nooit zo dom zijn om hem weer in haar leven toe te laten. En dat vertelt ze hem ook als hij plotseling voor haar staat in de juwelierszaak waar ze werkt. De koppige Siciliaan laat zich echter niet ontmoedigen. Hij heeft twee voornemens: goed op haar passen en haar weer de zijne maken. Voor beide heeft hij dezelfde plaats in gedachten – zijn bed.

groetjes Debbie

zondag 27 januari 2013

vandaag gelezen.

Vannacht kon ik weer eens een keer niet slapen dus ben ik maar weer eens begonnen in mijn ereader, en heb ik  4 bouqetboekjes gelezen,

Bruiloft van je leven.
Een grote trouwerij met een peperdure designjurk en honderden gasten. Dat heeft Sylvie eigenlijk nooit zo getrokken. En nu ze op het punt staat alleenstaand moeder te worden, heeft ze helemaal iets anders aan haar hoofd. Toch laat ze zich voor een goed doel overhalen een fantasiebruiloft te ensceneren in een romantisch landhuis. Tot haar verbijstering komt ze daar oog in oog te staan met de man die haar – en hun baby – in de steek heeft gelaten…

Zinderende Liefde
Angelo Riccardi wil niets liever dan zich wreken op Donald Hamilton, de man die de dood van zijn moeder op zijn geweten heeft. Als Gwenna Hamilton bij hem om genade voor haar vader komt smeken, ziet hij een kans om zijn wraak nog zoeter te maken. Hij zal Donald met rust laten… als Gwenna zijn maîtresse wordt! Tot zijn verrassing stemt ze in met zijn duivelse plan, dat echter anders uitpakt dan hij had verwacht. Want al in de eerste nacht maakt zijn wraakzucht plaats voor hartstocht en beseft hij dat liefde nog veel zoeter smaakt. Alleen gelooft Gwenna natuurlijk niets van zijn ommezwaai…

Dans vol verlangen
Nicole is ten einde raad. De dansschool die ze samen met haar moeder runt, is niet meer te redden van een faillissement, tenzij ze zeer binnenkort iemand vindt die hun schulden wil aflossen. Tijdens een dansfeest loopt ze die persoon tegen het lijf: Joaquin Luis Sola, de man die ze vijf jaar geleden heeft verlaten omdat hij alleen maar geïnteresseerd leek in geld verdienen. Joaquin is inmiddels een vermogend man, en hij is bereid haar schulden te betalen. Maar alleen onder de voorwaarde dat ze drie maanden lang de zijne zal zijn…

Diagnose: eerste liefde.
in het ziekenhuis belanden is één ding, maar overgeleverd zijn aan de zorgen van haar eerste grote liefde is wel het laatste waar Lorna behoefte aan heeft. De emotionele wonden die dokter James Morrell destijds heeft veroorzaakt, zijn nog maar nauwelijks genezen. En de geheimen in haar dossier zijn al helemaal niet voor zijn mooie groene ogen bestemd!


Vanaf ongeveer 12 uur vannacht tot 11 uur vanmorgen heb ik dus deze 4 boekjes uitgelezen, na een middagje wat doen met mijn dochter ga ik zo weer heerlijk verder lezen.

Groetjes Debbie

zaterdag 26 januari 2013

Weer Terug


Ondertussen zijn we een aantal maanden verder, heb het zelfs gepresteerd om in mijn vakantie  30 dagen zon, zee en strand op Corfu  toch nog 30 boeken uit te lezen  moet op mijn ebook kijken welke dat waren  maar het waren geen boekjes van  100 bz, gemiddeld waren het 300 blz en de dikste waren  rond de 700 blz.

daarna nog meer boeken gelezen maar wilde in het nieuwe jaar toch maar weer gaan beginnen om bij te houden   wat ik allemaal lees.

In de maand Januari 2013 gelezen.



Duister van Kerrelyn Sparks
Zondig van Sandra Hill
Kus om middernacht van Robyn Carr ( ook een virgin Riverboek)
Winterse flirt van Jean Brashear
Liefde maal 2 van Victotia Dahl
Sneeuw in Virgin River van Robyn Carr.



Dit boek net uitgelezen een heerlijk leesboek .

Ondertussen verschillende delen van deze serie besteld via marktplaats dus ben heel erg benieuwd, moet alleen nog op zoek naar de eerste drie delen want die zijn moeilijk te krijgen.


Groetjes Debbie