zaterdag 30 maart 2013

Boeken gelezen vanaf 27-3-2013

IBS Thriller 36 – Amanda Stevens – De fluisterkamer

Evangeline Theroux, rechercheur bij Moordzaken in New Orleans, voelt zich thuis opgesloten. Haar pasgeboren kind herinnert haar alleen maar aan Johnny, haar overleden echtgenoot, en in een poging om te vluchten stort ze zich op een grote moordzaak. Al snel wordt ze echter gesommeerd haar speurwerk te staken. Ze loopt de FBI in de weg bij een onderzoek waarbij ook Johnny betrokken was.

Wanneer schrijfster Lena Saunders haar een fascinerende theorie over de moord voorlegt, laat de zaak Evangeline niet meer los. Ooit heeft een moeder drie van haar eigen kinderen vermoord in een krankzinnige poging het kwaad uit te roeien dat in hun genen zou huizen. Twee meisjes, Ruth en Rebecca Lemay, overleefden het drama, en het lijkt erop dat een van hen het werk van hun moeder voortzet.

In ruil voor duidelijkheid over de dood van Johnny vraagt Lena Evangeline de meisjes Lemay op te sporen. Dan, wanneer de zaak een gruwelijke wending neemt, wordt Evangeline tot een onmogelijke keuze gedwongen - met haar leven als inzet.


Spannend boek, houdt je aandacht goed vast, verrassend plot heb hem in 1 dag uitgelezen, kon hem niet wegleggen.

384 Blz

IBS Thriller 20 – Amanda Stevens – De poppenmaker

New Orleans: stad van feesten en muziek, maar ook van geheimen en misdaad. Wanneer een vrouw een van die geheimen dreigt te onthullen, proberen duistere krachten haar tegen te houden.
Zeven jaar geleden verdween Claire Ducetts dochtertje Ruby spoorloos, en nog steeds is ze verbeten naar haar op zoek. Op een dag ziet ze in een etalage iets wat haar hart doet overslaan: een pop die sprekend op Ruby lijkt. De winkel is gesloten, en wanneer ze later terugkeert, is de pop verdwenen... en de eigenares van de winkel vermoord.
Als niemand wil geloven dat de pop echt bestaat en dat de maker ervan haar dochtertje gekend moet hebben, wendt ze zich in wanhoop tot haar ex-man Dave, een voormalig rechercheur. Dave verwijt zichzelf nog steeds dat Ruby ontvoerd is, en hoewel zijn gevecht tegen zijn demonen hen uit elkaar heeft gedreven, gaat hij samen met haar op zoek. Voordat ze de pop kunnen vinden, krijgen ze schokkend nieuws. Er is namelijk opnieuw een klein meisje verdwenen...

Weer een spannend boek van Amanda Stevens kon hem ook weer niet wegleggen.
384 Blz.

dinsdag 26 maart 2013

eerder gelezen in Maart

Myrthe (ebook)
Dierenarts Myrthe Albers heeft samen met haar studievriendin Chantal een bloeiende praktijk in Soest. Ze is dol op katten en gaat vaak naar shows, waar ze regelmatig in de prijzen valt. Haar leven loopt op rolletjes, alleen met de mannen wil het maar niet lukken. Op een morgen huppelt poes Sasja de openstaande tuindeur uit. Myrthe spurt hijgend achter haar dure showkat aan, maar Sasja laat zich niet zomaar vangen...

224 Blz.

Als een zandkorrel in de wind (ebook)
Marja is een jonge vrouw die in een Egyptisch restaurant werkt, nog bij haar moeder thuis woont en een beschermd leven leidt. Als haar vriend voor zijn werk een jaar naar New York moet en haar ten huwelijk vraagt is ze dolgelukkig. De plotseling slechte gezondheid van haar bezitterige moeder gooit roet in het eten, Marja blijft om haar in Nederland achter, de verloofde vertrekt alleen. Marja hoort helemaal niets meer van hem. Alles wijst erop dat hij haar is vergeten. Haar leven komt in onrustig vaarwater terecht, ze ontmoet andere mannen, maar krijgt met grote problemen te maken. 

239 Blz.

* Alles voor Liefde



Leuk makkelijk leerbaar boek, maar 28 pagina's kort, 

28 Blz

Avontuurtje voor altijd

Na een verloren liefde is Penny Fairburn op de vlucht voor haar verleden. Ze reist van continent naar continent en verliest zich in korte affaires om haar herinneringen te vergeten. Wanneer ze de knappe Carter Dodds ontmoet denkt ze even dat hij wel een fijne onenightstand zal zijn. En ook hij is wel te porren voor een avontuurtje. Toch komt hij er al snel achter dat hij haar eigenlijk te leuk vindt om te laten gaan. Nu nog een manier verzinnen om haar te overtuigen dat ze blijft..

119 Blz



Van alle mensen die in de armzalige hutten op de bergketen 'The Willies' in West-Virginia woonden, waren de Casteels de minsten - het uitschot van de heuvels.
Maar Heaven Leigh Casteel was het mooiste en slimste meisje van de buurt, ondanks haar gescheurde kleren en vuile gezichtje... ondanks een vader die gemener was dan tien slangen samen... ondanks een slonzige stiefmoeder die haar als een Assepoester liet werken. Voor haar broer Tom en de kleintjes, hield Heaven vast aan haar trots en dromen. Ooit zou er namelijk een dag komen, waarop ze hier weg zouden gaan en de wereld zouden laten zien dat ze wel fatsoenlijk, rechtschapen en talentvol waren - het waard waren om bemind en gerespecteerd te worden.
Maar dan loopt Heaven's stiefmoeder weg en haar wrede, hebberige vader smeedt een plan - een gemeen plan dat de droom van Heaven en de anderen voor altijd dreigt te verstoren...
352 Blz


Eindelijk heeft Heaven het geluk gevonden waar ze altijd naar verlangd heeft... vrij van de gruwelheden en het bedrog van het verleden!
In het deftige, grote huis van haar grootmoeder in Boston droomt Heaven Leigh Casteel van een heerlijk nieuw leven met nieuwe vrienden, de beste scholen, de mooiste kleren, maar vooral: liefde. De parels der cultuur, wijsheid en warmte zouden nu in haar bereik liggen. Het zou niet lang meer duren of zij zou de naam Casteel weer respectabel maken, haar broers en zussen terugvinden en weer een echte familie hebben.
Maar zelfs in de wereld van de rijken zijn er vreemde voorbodes, geheimen die men liever zou vergeten. En als Heaven zoekt naar liefde, raakt zij langzaam verstrengeld in een luguber web vol wreed bedrog en verborgen hartstochten
251 Blz


Trots en mooi keert Heaven Leigh Casteel terug naar de heuvels van West-Virginia, om eindelijk als een phoenix boven de schande van haar familie uit te rijzen.
Als Logan's bruid zou ze eindelijk de liefde mogen ervaren waar ze zo lang naar heeft moeten zoeken. Vrij van haar vaders verdorven macht, zou ze opnieuw in het stadje wonen, maar nu als gerespecteerd lerares en liefhebbende echtgenote. Als Logan en zij echter voor een bruiloft terugkeren naar Farthinggale Manor in Boston, worden ze overgehaald om te blijven... gelokt door Tony Tatterson's gevlei om temidden van de rijkdom en privilege's van de Tattersons te leven.
Dan verschijnen de geesten uit Heavens verleden opnieuw op het toneel en brengen haar broze geluk steeds meer in gevaar... en bedreigen haar kostbare liefde en schandaal en jaloezie, sinistere hartstochten en gevaarlijke dromen.
233 Blz


Verbijsterd door tragedie, wanhopig en alleen houdt Heaven's dochter wanhopig vast aan haar broze dromen.
Het auto-ongeluk waarbij Heaven en Logan om het leven komen, laat Annie verlamd en als wees achter. Naar Fathinggale Manor gevoerd door de bezitterige Tony Tatterson treurt Annie om haar verloren familie, maar in het bijzonder om Luke, haar halfbroer - de vriend uit haar jeugd, haar sprookjesprins en haar geliefde vertrouweling... Zonder de warme deken van Luke's liefde is ze verloren in de schaduwen der wanhoop.
Wanneer Annie Tony's verborgen hut in het bos van het landgoed ontdekt, wordt het mysterie uit haar jeugd opgerakeld. En ondanks dat ze er zo naar verlangt om Luke weer te zien, worden haar hoop en dromen steeds meer overschaduwd door de vloek die op de familie Casteel rust: gevaarlijk, krachtig en slecht...
269 Blz.



Toen ze nergens meer naartoe kon gaan, vluchtte Leigh in de armen van Luke! Leigh van Voreen moest van Farthinggale Manor wegvluchten, van het vreselijke geheim dat de rest van haar leven haar zou blijven achtervolgen. Jillian, haar moeder wilde haar niet geloven en Tony Tatterson, haar stiefvader, had haar diepste vertrouwen beschaamd.
Maar de zuivere toewijding van Luke Casteel belooft haar hoop en respect. Alleen Luke kent haar diepste geheimen, alleen Luke zal van haar houden en haar beschermen. Moedig overwint ze de achterdocht van de mensen in de heuvels van "The Willies", terwijl ze met alle geweld vast blijft houden aan het geluk dat haar zo lang ontzegd is. Leigh hoopt vanuit het diepste van haar hart, dat haar mooie, heldere dromen haar eindelijk van de tragedie zullen redden...
284 Blz

Gelezen 24-03-2013 tot 26-03-2013

HQN Roman 52 - Susan Mallery - Op blote voeten
Thuis zal alles beter gaan en zal ze snel weer de oude zijn. Daar is Michelle Sanderson, een jonge oorlogsveteraan, van overtuigd. Na tien lange jaren wil ze tot rust komen - thuis, waar ze, net als vroeger, de mooie oude familieherberg wil gaan runnen. 

Zo vanzelfsprekend als ze het zich had voorgesteld, is het helaas niet. De Blackberry Island Inn loopt niet goed, en in het privé-appartement in de herberg, waar ze haar intrek had willen nemen, woont al iemand. Bovendien valt het haar erg zwaar om te wennen aan het normale leven - de dingen die ze heeft meegemaakt, hebben hun sporen wel achtergelaten.

Gelukkig kan ze een appartement huren bij Jared Tenly, ook een veteraan. Hij is aardig en rustig en hij lijkt haar te begrijpen zonder dat ze alles uit hoeft te leggen. Langzaam voelt ze zich wat beter en durft ze hoop te hebben. Misschien had ze toch gelijk en komt alles weer goed… of wordt het zelfs beter!

384 Blz.

Mooi  boek, in het begin even inkomen maar als je er eenmaal in zit  kan je het boek niet meer wegleggen.


\
Het leven van Maria, bevolkt door een bont allegaartje van vrienden, kabbelt rustig voort. Tot ze in de ban komt van Shane Gott, een knappe en steenrijke gynaecoloog die zich graag laat omringen door bloedmooie vrouwen. De charismatische Gott maakt gevoelens in haar los waarvan Maria het bestaan niet eens vermoedde. Ze valt voor hem, peilloos diep, en die aantrekkingskracht blijkt wederzijds. Maar aan Shane Gott, gekweld door demonen uit het verleden, zit ook een duister kantje. 

Zo kan en wil hij Maria uitsluitend ontmoeten op dinsdagavond en eist hij van haar totaal vertrouwen en een onvoorwaardelijke overgave aan zijn seksuele fantasieën. Maria, een jonge alleenstaande moeder met een zoontje van zes, aarzelt, maar kan niet aan hem weerstaan. Zullen haar toewijding en volharding Shane in staat stellen om zijn traumatische verleden achter zich te laten? Of moet Maria zich van hem losrukken om zichzelf en haar zoontje te redden?

Aanbevolen door een vriendin, had 50 tinten ook al gelezen, dus ze zei dat dit erop leek, beetje zware kost in het begin maar  ben nu wel heel benieuwd naar een eventueel vervolg, hoop dat dat er wel komt, maar voor mij meer om te zien of maria verder gaat met Brent of met Shane en wat de achterliggende problemen bij Shane zijn 

maandag 18 maart 2013

Gelezen 17-03-2013

HQN Roman 51 - Robyn Carr - De weg vooruit
Wat Katie Malone betreft, is het tijd voor een frisse start. Na een akelige periode, waarin zij en haar twee zoontjes gevaar liepen door de rechtszaak van haar broer, is het niet langer nodig om teruggetrokken te leven in Vermont. Ze kunnen terug naar Californië! En dus pakken zij en haar jongens hun spullen en vertrekken ze richting Virgin River.

Uiteindelijk verloopt hun reis niet zonder problemen, want ze komt - midden in de bergen, en natuurlijk in de stromende regen - met een platte band stil te staan. Gelukkig arriveert er hulp in de vorm van een groepje bikers. Wanneer een van hen zijn helm afzet en ze in een paar prachtige helblauwe ogen kijkt, is ze even verward. Is dat niet Dylan Childress, een acteur die vooral bekendstaat als Hollywoods bad boy? Hij ziet er lekker uit, maar hij lijkt haar totaal ongeschikt voor de nieuwe start die ze in gedachten heeft.

Dylan is onder de indruk van Katie. Toch weet hij meteen dat hij nooit iets met haar zal beginnen. Ze heeft twee zoontjes, en een gezin is nu eenmaal niet aan hem besteed, dat zit niet in zijn DNA. Nee, hij zal Virgin River verlaten zoals hij gekomen is - als vrijgezel

384 Blz.

zondag 17 maart 2013

Gelezen 16-3-2013



The darker side of desire…
Milaan, 2012. Kunstfotografe Valentina is gelukkig met haar sexy vriend Theo, al is hun relatie niet meer zo spannend als eerst. Wanneer ze een opdracht krijgt voor een fotoshoot in de wereld van de bondage en sm, komt een duistere kant van haar eigen seksualiteit aan het licht. 
The liberation of love…
Venetië, 1924. Belle voelt niets voor haar echtgenoot en ervaart haar omgeving als verstikkend. Om zichzelf te bevrijden leidt ze een dubbelleven als courtisane. Ze zoekt een man die niet alleen van haar houdt, maar die ook aan al haar seksuele verlangens kan voldoen. 
De levens van Valentina en Belle lopen parallel, maar wat verbindt hen?
Valentina is gebaseerd op de creatie van de beroemde Italiaanse striptekenaar Guido Crepax. Zijn sensuele grafische romans zijn geliefd bij mannen en vrouwen. Valentina staat symbool voor de vrije geest van alle vrouwen. 

Beetje  50 tinten stijl

383 Blz.

vrijdag 15 maart 2013

laatste 2 dagen gelezen


Als Jeanne Louise overvallen wordt door een collega bij Argeneau Enterprises, troost ze zich al snel met de gedachte dat er ergere dingen zijn dan meegenomen worden door een knappe sterfelijke. Sterker nog, ze heeft ineens weer eetlust én kan zijn gedachten niet lezen; voor een vampier staat het dan vast dat het hier gaat om ’de ware’! Haar ontvoerder Paul Jones heeft echter geen tijd voor romantiek. Hij wil dat Jeanne Louise zijn ongeneeslijk zieke dochtertje overbrengt, zodat hij na zijn echtgenote niet ook háár verliest. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan, en Paul en Jeanne Louise krijgen - op de vlucht voor de Handhavers - sterke gevoelens voor elkaar. Helaas is het ’zij leefden nog eeuwig en gelukkig’ nog lang niet binnen handbereik.


Als Vanda Barkowski, eigenaresse van een nachtclub voor vampieren, voor de zoveelste keer uit haar vel springt van woede, wordt ze gedwongen om een cursus zelfbeheersing te volgen. Haar begeleider wordt Phil Jones, op wie ze vroeger een oogje had! Hoe enthousiast Phil ook is over zijn cursiste, hij weet dat een romance uitgesloten is. Vanda mag namelijk niet te weten komen dat hij een… weerwolf is! Bovendien moet hij hun relatie professioneel houden. Dat wordt erg moeilijk als blijkt dat Vanda in levensgevaar is en Phil haar dicht op de huid moet zitten. De wederzijdse aantrekkingskracht is heel sterk, en het wordt voor Phil steeds moeilijker om zijn geheim te bewaren. Zal Vanda ermee kunnen leven dat haar droomman bij volle maan een andere gedaante aanneemt?

maandag 11 maart 2013

Heisa in Venetië
Drie ambitieuze knappe jonge vrouwen zijn op zoek naar de ware man. In het romantische Venetië wordt journaliste Lianne verliefd, maar of hij de ware is? Pilote Rozemarijn probeert haar liefde voor een collega te ontkennen vanwege een groot geheim, en wetenschapper Iris twijfelt tussen haar studie en haar vriend. Terwijl de vrouwen hun weg zoeken, speelt op de achtergrond de ontvoering van een jongetje mee. Waar Rozemarijn en Iris echte zorgen hebben, is Lianne zonder meer op zoek naar een knappe man, en houdt ze geen rekening met eventuele relaties. Dat maakt haar minder sympathiek. Luchtig, romantisch verhaal met een flinke dosis humor, vooral geschikt voor jonge vrouwen. Een plezierig verhaal dat zorgt voor enkele uurtjes afleiding.

219 Blz.

Heimwee naar Lanzarote

Marina (29) ontvlucht, na de ontdekking van haar zwangerschap, haar boze vriend en saaie werkkring, en vertrekt naar Lanzarote. Het Canarische eiland kent ze via haar -overleden- ouders. In plaats van rust vindt ze, bij een tante met hotel, werk in overvloed. Ze raakt betrokken bij de talloze zwerfhonden op het eiland, wat het romantische verhaal de nodige spanning geeft. Daarnaast spelen afpersing en machtsstrijd een rol. In die verhaallijn ontwikkelt Marina zich tot een zelfstandige vrouw, die afstand neemt van haar vriend en zelf een liefdevolle toekomst opbouwt. De populaire auteur publiceerde sinds 1991 talloze romans, chick-lits, korte verhalen, columns en kinderverhalen, ook buiten Nederland. Dit liefdesverhaal met fijne spanningsboog is bestemd voor vrouwen die even lekker willen ontspannen.

218 Blz.

Spetters & Schoenen
Advocate Iris (25) is helemaal verslaafd aan trendy schoenen en haar hele flatje staat ermee vol. Minpuntje is wel, dat al haar lovers meestal luid gillend wegrennen als ze die puinhoop zien. Als Shoes and Gadgets de jaarlijkse uitverkoop heeft, schudt Iris haar aan-zware-anorexia-lijdende-spaarvarkentje nog eens extra leeg en vraagt een ochtend vrij. Jammer, maar daar wil haar bazige cheffin, alias The Bitch, helemaal niks over horen!
Maar Iris wil nog maar één ding: die supertrendy knalgele stilettohakken uit de etalage, waar ze al weken van droomt!

224 Blz.

Een Nieuwe Toekomst
Tijdens het lopen van een modeshow wordt Amber, moeder van twee kinderen, psychologiestudente en sinds een jaar vrouw van een bekend strafpleiter, weggeroepen, omdat haar man plotseling in het ziekenhuis ligt. Dan komt ze er bij stukjes en beetjes achter dat Vincent het met de huwelijkse trouw niet zo nauw neemt en feitelijk een dubbelleven leeft. Dat laat Amber, al bekend van 'Bedrogen liefde'*, waarop dit boek een zelfstandig te lezen vervolg is, niet zomaar passeren. Er lijkt zelfs een nieuwe toekomst voor haar weggelegd.

211 Blz



zondag 10 maart 2013

Gelezen boeken

Xandra
De jonge weduwe Xandra de Vries is filiaalhoudster van een kleine bank in Soest. Naast haar drukke baan staat ze alleen voor de opvoeding van haar zoontje Justin. Heel langzaam durft ze haar hart weer te openen voor een nieuwe liefde en haar relatie met juwelier Steven Vandermeer wordt steeds inniger. Maar dan wordt Justin ernstig ziek... Een (ont) spannende liefdesroman van top-auteur Anita Verkerk

164 Blz.
Gevaarlijke erfenis

GEVAARLIJKE ERFENIS is een (ont)spannende liefdesroman, die zich afspeelt in de romantische vallei van de Loire in Frankrijk. Dit prachtige gebied wordt ook wel 'Het land van de 1000 kastelen' genoemd en je vindt daar dan ook op iedere straathoek wel een bijzonder gebouw! Kathy is dol op mooie designerkledingen runt samen met haar vriendin Alice een succesvolle Boutique in New York. Kathy weet niet beter of haar hele familie is al jaren dood. Wanneer de knappe Franse graaf Marc de Beau-Miré haar opeens komt vertellen,dat ze een heus Loire-kasteeltje heeft geërfd van een onbekende overgrootmoeder, gelooft ze daar niks van. Stoere notaris Henri laat haar het testament zien en Kathy reist naar Frankrijk om haar erfenis te gaan bewonderen. Maar het romantische kasteeltje is helemaal niet zo sprookjesachtig als het lijkt en het duurt dan ook niet lang of Kathy's leven verandert in een complete nachtmerrie. Iemand wil haar vermoorden! Marc? Of spookt het écht op Beau-Miré? 

188 Blz

Leve De Liefde !
Als je een prima leven hebt, gun je dat je beste vriendinnen toch ook, niet waar? Niks staat Tess daarom in de weg om Cupido te helpen bij het afschieten van zijn pijlen! Levensgenieter pur sang Tess heeft het eigenlijk helemaal voor elkaar: geld genoeg om mooie designkleding te dragen, een prachtig en gezellig huis, een leuk baantje en een superman die haar op handen draagt. Wat wil een mens nog meer? Dat beseft ook Tess en ruimdenkend als ze is, gunt ze haar vriendinnen hetzelfde. En dus besluit ze het geluk een handje te helpen en koppelt ze haar vriendin Leonie met succes aan een leuk vent. Tess krijgt nu de smaak te pakken en besluit dat ook haar vriendin Kirsten 'aan de man' moet. Maar of deze tevreden single nu zo blij is met dat 'gebemoei' van haar vriendin met haar liefdesleven? Voor Kirsten geldt LEVE DE LIEFDE!

224 Blz.

dinsdag 5 maart 2013

Gelezen: Elise

Middernacht  / 3 Elise
Elise Chase is alles kwijtgeraakt wat haar lief is en nu wil ze genoegdoening. Wraak. Tot de tanden bewapend sluipt ze 's nachts door de straten op zoek naar de wilde onsterfelijken die haar zoon het leven ontnamen. Dankzij haar unieke gave komt ze de ene na de andere op het spoor, maar ze kan haar gave niet beheersen. Daarvoor kan ze zich maar tot één man richten: de dodelijkste vampier in de stad, Tegan. Met als gevolg dat het tweetal een bloedpact sluit dat hen in een wereld vol gevaar, verlangen en duistere passie stort...

zondag 3 maart 2013

Gelezen in Maart

Tijd van belofte
Kreeft voor tafel drie! Tafel elf, achtmaal crème brûlée! Souschef Kelly Matlock is elke avond omgeven door chaos: hete pannen, nijdige obers en een scheldende chef-kok. Als ze op een dag is flauwgevallen in de keuken, neemt ze op staande voet ontslag. Ze besluit een tijdje bij haar zus, Jillian, te gaan wonen, die in Virgin River biologische groente en fruit kweekt. 

Al op haar eerste dag in het rustieke dorpje ontmoet ze Leif Holbrook, een weduwnaar die naar Virgin River is gekomen omdat zijn stiefdochter, Courtney, in de grote stad ontspoorde. Ze kan het verlies van haar moeder slecht verwerken en ze is boos op alles en iedereen. Leif hoopt dat de verhuizing naar het platteland een nieuw begin is. 

Zodra Kelly en Leif elkaar in de ogen kijken, slaat de vlam in de pan. Courtney is er echter fel op tegen dat Leif een vriendin heeft. Kelly kan een perfecte vitello tonato maken, maar ze heeft geen idee hoe ze dit moet aanpakken. Zal het haar lukken het juiste recept te vinden om een geweldige man, een opstandige puber en een onzekere kookfanaat samen te voegen tot een gelukkig gezin?

384 BLZ.

HQN Roman 49 - Robyn Carr - In de luwte
onner Danson heeft een goedlopende zaak, en hij vult zijn dagen dan ook met werken. Tot zijn leven een abrupte wending neemt. Als hij op een avond de vuilnis buitenzet, is hij getuige van een brute moord. En meer dan dat, hij herkent de moordenaar. Niet lang nadat hij daarover een verklaring heeft afgelegd, wordt zijn ijzerwinkel in brand gestoken en volgen er serieuze bedreigingen. Hij kan maar één ding doen: onderduiken. Waar kan dat beter dan in Virgin River?

Ook Leslie Petruso heeft zo haar redenen om naar Virgin River uit te wijken - als ze nog één keer haar ex met zijn nieuwe vrouw tegenkomt, gaat ze gillen! Gelukkig kan ze aan de slag bij het bouwbedrijf van Paul Haggerty, waar ook net een nieuwe timmerman is begonnen: Conner Danson. Hij is in alles de tegenpool van haar ex, en ze valt als een blok voor hem.

Samen genieten ze van de liefde en van Virgin River, maar hun prille geluk wordt overschaduwd wanneer Conner moet getuigen en zijn leven mogelijk in gevaar is...

336 Blz.


Gabrielle
Gabrielle komt tijdens een avondje stappen oog in oog te staan met een knappe, onbekende man. Hun blikken kruisen, de wereld staat even stil. Het volgende moment is hij weg. Gabrielle volgt hem naar buiten, en vanaf dat moment verandert haar leven. Voorgoed en ingrijpend. Want in het nachtelijke duister is Gabrielle getuige van een bloedbad, aangericht door een bende wilde vampiers. Gabrielle wordt op het nippertje gered door de onbekende, die niemand minder is dan Lucan Thorne, leider van de Broederschap, een elitegroep onsterfelijken, die zich tot taak hebben gesteld de mensheid te beschermen tegen het groeiende gevaar van de wilde vampiers. Niet alleen Gabrielle, ook Lucan ervaart verlangens die geen enkele vrouw in zijn negenhonderdjarig bestaan heeft weten los te maken. Maar kan hij zich wel binden aan een vrouw nu de strijd tussen de Broederschap en de groep wilden in alle hevigheid losbarst? Maar als Gabrielle doelwit wordt van zijn vijanden, heeft hij geen andere keus dan haar mee te nemen naar de duistere wereld die hij aanvoert.

288 Blz.

Tess
Dierenarts Tess krijgt in haar praktijk onverwacht bezoek van een onbekende man. De knappe vreemdeling is door schotwonden ernstig verzwakt en alles wat Tess uit hem weet te krijgen is dat hij acuut bloed heeft. Voor ze het weet voelt ze zijn tanden in haar hals. Zo komt Tess in contact met Dante, lid van de Broederschap, een groep onsterfelijken die de strijd heeft aangebonden met de wilde vampiers, voor wie een mensenleven niet telt.

Dante, meteen hersteld door het bloed van Tess wil maar één ding: wraak nemen op zijn overvallers. Maar nu de bloedband met Tess een feit is voelt hij zich ook verplicht de vrouw die zijn leven redde te beschermen. Bovendien voelt hij zich steeds meer aangetrokken door Tess en dat gevoel is wederzijds…

272 Blz.