zondag 3 maart 2013

Gelezen in Maart

Tijd van belofte
Kreeft voor tafel drie! Tafel elf, achtmaal crème brûlée! Souschef Kelly Matlock is elke avond omgeven door chaos: hete pannen, nijdige obers en een scheldende chef-kok. Als ze op een dag is flauwgevallen in de keuken, neemt ze op staande voet ontslag. Ze besluit een tijdje bij haar zus, Jillian, te gaan wonen, die in Virgin River biologische groente en fruit kweekt. 

Al op haar eerste dag in het rustieke dorpje ontmoet ze Leif Holbrook, een weduwnaar die naar Virgin River is gekomen omdat zijn stiefdochter, Courtney, in de grote stad ontspoorde. Ze kan het verlies van haar moeder slecht verwerken en ze is boos op alles en iedereen. Leif hoopt dat de verhuizing naar het platteland een nieuw begin is. 

Zodra Kelly en Leif elkaar in de ogen kijken, slaat de vlam in de pan. Courtney is er echter fel op tegen dat Leif een vriendin heeft. Kelly kan een perfecte vitello tonato maken, maar ze heeft geen idee hoe ze dit moet aanpakken. Zal het haar lukken het juiste recept te vinden om een geweldige man, een opstandige puber en een onzekere kookfanaat samen te voegen tot een gelukkig gezin?

384 BLZ.

HQN Roman 49 - Robyn Carr - In de luwte
onner Danson heeft een goedlopende zaak, en hij vult zijn dagen dan ook met werken. Tot zijn leven een abrupte wending neemt. Als hij op een avond de vuilnis buitenzet, is hij getuige van een brute moord. En meer dan dat, hij herkent de moordenaar. Niet lang nadat hij daarover een verklaring heeft afgelegd, wordt zijn ijzerwinkel in brand gestoken en volgen er serieuze bedreigingen. Hij kan maar één ding doen: onderduiken. Waar kan dat beter dan in Virgin River?

Ook Leslie Petruso heeft zo haar redenen om naar Virgin River uit te wijken - als ze nog één keer haar ex met zijn nieuwe vrouw tegenkomt, gaat ze gillen! Gelukkig kan ze aan de slag bij het bouwbedrijf van Paul Haggerty, waar ook net een nieuwe timmerman is begonnen: Conner Danson. Hij is in alles de tegenpool van haar ex, en ze valt als een blok voor hem.

Samen genieten ze van de liefde en van Virgin River, maar hun prille geluk wordt overschaduwd wanneer Conner moet getuigen en zijn leven mogelijk in gevaar is...

336 Blz.


Gabrielle
Gabrielle komt tijdens een avondje stappen oog in oog te staan met een knappe, onbekende man. Hun blikken kruisen, de wereld staat even stil. Het volgende moment is hij weg. Gabrielle volgt hem naar buiten, en vanaf dat moment verandert haar leven. Voorgoed en ingrijpend. Want in het nachtelijke duister is Gabrielle getuige van een bloedbad, aangericht door een bende wilde vampiers. Gabrielle wordt op het nippertje gered door de onbekende, die niemand minder is dan Lucan Thorne, leider van de Broederschap, een elitegroep onsterfelijken, die zich tot taak hebben gesteld de mensheid te beschermen tegen het groeiende gevaar van de wilde vampiers. Niet alleen Gabrielle, ook Lucan ervaart verlangens die geen enkele vrouw in zijn negenhonderdjarig bestaan heeft weten los te maken. Maar kan hij zich wel binden aan een vrouw nu de strijd tussen de Broederschap en de groep wilden in alle hevigheid losbarst? Maar als Gabrielle doelwit wordt van zijn vijanden, heeft hij geen andere keus dan haar mee te nemen naar de duistere wereld die hij aanvoert.

288 Blz.

Tess
Dierenarts Tess krijgt in haar praktijk onverwacht bezoek van een onbekende man. De knappe vreemdeling is door schotwonden ernstig verzwakt en alles wat Tess uit hem weet te krijgen is dat hij acuut bloed heeft. Voor ze het weet voelt ze zijn tanden in haar hals. Zo komt Tess in contact met Dante, lid van de Broederschap, een groep onsterfelijken die de strijd heeft aangebonden met de wilde vampiers, voor wie een mensenleven niet telt.

Dante, meteen hersteld door het bloed van Tess wil maar één ding: wraak nemen op zijn overvallers. Maar nu de bloedband met Tess een feit is voelt hij zich ook verplicht de vrouw die zijn leven redde te beschermen. Bovendien voelt hij zich steeds meer aangetrokken door Tess en dat gevoel is wederzijds…

272 Blz.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage