vrijdag 17 mei 2013

Gelezen: 12-5-2013 t/m 17-5-2013





Stille getuigenis & Vlucht naar nergens

Allie Freedman was op de verkeerde plaats, op de verkeerde tijd - en zo ooggetuige van een brute moord. Vanaf dat moment leeft ze een leven op de vlucht. Maar niet alleen de moordenaars willen haar te pakken zien te krijgen. Ook Gideon Ross zoekt haar, want ze is een cruciale getuige in een rechtszaak. Met veel moeite weet hij haar op te sporen, net op tijd om haar uit de handen van haar achtervolgers te redden. Desondanks weigert Allie hem in vertrouwen te nemen. Wat kan daarachter zitten?

146 Blz.

Oase van liefde / Juweel van de woestijn

OASE VAN LIEFDE 
Piloot Bethanne Sanders heeft een bijzondere opdracht gekregen. Ze moet een gloednieuw vliegtuig afleveren bij sjeik Rashid al Harum van Quishari, inclusief kostbare lading: zijn aanstaande bruid. Wanneer bij aankomst blijkt dat die stiekem van boord is gegaan, is de sjeik woedend. Hij stelt Bethanne persoonlijk verantwoordelijk. Er hangt veel af van deze verloving, dus kan ze het maar op één manier goedmaken! 

JUWEEL VAN DE WOESTIJN 
Ella heeft een strandhuis gehuurd in Quishari. Precies om middernacht, onder een schitterende sterrenhemel, ontmoet ze op het strand een intrigerende man. Hij stelt zich voor als Khalid al Harum - toevallig dezelfde naam als die van het vorstenhuis. Verder laat hij niets los over zichzelf. Ze voelt zich erg tot hem aangetrokken, maar doet ze daar wel goed aan? Hij heeft immers duidelijk een geheim...

226 Blz.

Feest van verleiding
Tamsin doet erg haar best om niet op te vallen: ze kleedt zich saai en trekt zich het liefst terug in het koninklijk archief waar ze werkt. Dat uitgerekend playboy-prins Alaric dwars door haar façade heen kijkt, is een onwelkome verrassing. Alaric houdt van het tamelijk losbandige leven dat hij leidt. De vrouwen staan voor hem in de rij, en omdat hij geen kroonprins is, heeft hij weinig verantwoordelijkheden. Dat leven verandert abrupt door een ontdekking die Tamsin doet over de troonopvolging. Wat hem echter nog veel meer schokt, is dat zij iets in hem losmaakt waardoor hij voor het eerst in zijn leven meer wil dan één nacht. Veel meer!

136 Blz

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage