maandag 11 maart 2013

Heisa in Venetië
Drie ambitieuze knappe jonge vrouwen zijn op zoek naar de ware man. In het romantische Venetië wordt journaliste Lianne verliefd, maar of hij de ware is? Pilote Rozemarijn probeert haar liefde voor een collega te ontkennen vanwege een groot geheim, en wetenschapper Iris twijfelt tussen haar studie en haar vriend. Terwijl de vrouwen hun weg zoeken, speelt op de achtergrond de ontvoering van een jongetje mee. Waar Rozemarijn en Iris echte zorgen hebben, is Lianne zonder meer op zoek naar een knappe man, en houdt ze geen rekening met eventuele relaties. Dat maakt haar minder sympathiek. Luchtig, romantisch verhaal met een flinke dosis humor, vooral geschikt voor jonge vrouwen. Een plezierig verhaal dat zorgt voor enkele uurtjes afleiding.

219 Blz.

Heimwee naar Lanzarote

Marina (29) ontvlucht, na de ontdekking van haar zwangerschap, haar boze vriend en saaie werkkring, en vertrekt naar Lanzarote. Het Canarische eiland kent ze via haar -overleden- ouders. In plaats van rust vindt ze, bij een tante met hotel, werk in overvloed. Ze raakt betrokken bij de talloze zwerfhonden op het eiland, wat het romantische verhaal de nodige spanning geeft. Daarnaast spelen afpersing en machtsstrijd een rol. In die verhaallijn ontwikkelt Marina zich tot een zelfstandige vrouw, die afstand neemt van haar vriend en zelf een liefdevolle toekomst opbouwt. De populaire auteur publiceerde sinds 1991 talloze romans, chick-lits, korte verhalen, columns en kinderverhalen, ook buiten Nederland. Dit liefdesverhaal met fijne spanningsboog is bestemd voor vrouwen die even lekker willen ontspannen.

218 Blz.

Spetters & Schoenen
Advocate Iris (25) is helemaal verslaafd aan trendy schoenen en haar hele flatje staat ermee vol. Minpuntje is wel, dat al haar lovers meestal luid gillend wegrennen als ze die puinhoop zien. Als Shoes and Gadgets de jaarlijkse uitverkoop heeft, schudt Iris haar aan-zware-anorexia-lijdende-spaarvarkentje nog eens extra leeg en vraagt een ochtend vrij. Jammer, maar daar wil haar bazige cheffin, alias The Bitch, helemaal niks over horen!
Maar Iris wil nog maar één ding: die supertrendy knalgele stilettohakken uit de etalage, waar ze al weken van droomt!

224 Blz.

Een Nieuwe Toekomst
Tijdens het lopen van een modeshow wordt Amber, moeder van twee kinderen, psychologiestudente en sinds een jaar vrouw van een bekend strafpleiter, weggeroepen, omdat haar man plotseling in het ziekenhuis ligt. Dan komt ze er bij stukjes en beetjes achter dat Vincent het met de huwelijkse trouw niet zo nauw neemt en feitelijk een dubbelleven leeft. Dat laat Amber, al bekend van 'Bedrogen liefde'*, waarop dit boek een zelfstandig te lezen vervolg is, niet zomaar passeren. Er lijkt zelfs een nieuwe toekomst voor haar weggelegd.

211 Blz



0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage