dinsdag 26 maart 2013

eerder gelezen in Maart

Myrthe (ebook)
Dierenarts Myrthe Albers heeft samen met haar studievriendin Chantal een bloeiende praktijk in Soest. Ze is dol op katten en gaat vaak naar shows, waar ze regelmatig in de prijzen valt. Haar leven loopt op rolletjes, alleen met de mannen wil het maar niet lukken. Op een morgen huppelt poes Sasja de openstaande tuindeur uit. Myrthe spurt hijgend achter haar dure showkat aan, maar Sasja laat zich niet zomaar vangen...

224 Blz.

Als een zandkorrel in de wind (ebook)
Marja is een jonge vrouw die in een Egyptisch restaurant werkt, nog bij haar moeder thuis woont en een beschermd leven leidt. Als haar vriend voor zijn werk een jaar naar New York moet en haar ten huwelijk vraagt is ze dolgelukkig. De plotseling slechte gezondheid van haar bezitterige moeder gooit roet in het eten, Marja blijft om haar in Nederland achter, de verloofde vertrekt alleen. Marja hoort helemaal niets meer van hem. Alles wijst erop dat hij haar is vergeten. Haar leven komt in onrustig vaarwater terecht, ze ontmoet andere mannen, maar krijgt met grote problemen te maken. 

239 Blz.

* Alles voor Liefde



Leuk makkelijk leerbaar boek, maar 28 pagina's kort, 

28 Blz

Avontuurtje voor altijd

Na een verloren liefde is Penny Fairburn op de vlucht voor haar verleden. Ze reist van continent naar continent en verliest zich in korte affaires om haar herinneringen te vergeten. Wanneer ze de knappe Carter Dodds ontmoet denkt ze even dat hij wel een fijne onenightstand zal zijn. En ook hij is wel te porren voor een avontuurtje. Toch komt hij er al snel achter dat hij haar eigenlijk te leuk vindt om te laten gaan. Nu nog een manier verzinnen om haar te overtuigen dat ze blijft..

119 Blz



Van alle mensen die in de armzalige hutten op de bergketen 'The Willies' in West-Virginia woonden, waren de Casteels de minsten - het uitschot van de heuvels.
Maar Heaven Leigh Casteel was het mooiste en slimste meisje van de buurt, ondanks haar gescheurde kleren en vuile gezichtje... ondanks een vader die gemener was dan tien slangen samen... ondanks een slonzige stiefmoeder die haar als een Assepoester liet werken. Voor haar broer Tom en de kleintjes, hield Heaven vast aan haar trots en dromen. Ooit zou er namelijk een dag komen, waarop ze hier weg zouden gaan en de wereld zouden laten zien dat ze wel fatsoenlijk, rechtschapen en talentvol waren - het waard waren om bemind en gerespecteerd te worden.
Maar dan loopt Heaven's stiefmoeder weg en haar wrede, hebberige vader smeedt een plan - een gemeen plan dat de droom van Heaven en de anderen voor altijd dreigt te verstoren...
352 Blz


Eindelijk heeft Heaven het geluk gevonden waar ze altijd naar verlangd heeft... vrij van de gruwelheden en het bedrog van het verleden!
In het deftige, grote huis van haar grootmoeder in Boston droomt Heaven Leigh Casteel van een heerlijk nieuw leven met nieuwe vrienden, de beste scholen, de mooiste kleren, maar vooral: liefde. De parels der cultuur, wijsheid en warmte zouden nu in haar bereik liggen. Het zou niet lang meer duren of zij zou de naam Casteel weer respectabel maken, haar broers en zussen terugvinden en weer een echte familie hebben.
Maar zelfs in de wereld van de rijken zijn er vreemde voorbodes, geheimen die men liever zou vergeten. En als Heaven zoekt naar liefde, raakt zij langzaam verstrengeld in een luguber web vol wreed bedrog en verborgen hartstochten
251 Blz


Trots en mooi keert Heaven Leigh Casteel terug naar de heuvels van West-Virginia, om eindelijk als een phoenix boven de schande van haar familie uit te rijzen.
Als Logan's bruid zou ze eindelijk de liefde mogen ervaren waar ze zo lang naar heeft moeten zoeken. Vrij van haar vaders verdorven macht, zou ze opnieuw in het stadje wonen, maar nu als gerespecteerd lerares en liefhebbende echtgenote. Als Logan en zij echter voor een bruiloft terugkeren naar Farthinggale Manor in Boston, worden ze overgehaald om te blijven... gelokt door Tony Tatterson's gevlei om temidden van de rijkdom en privilege's van de Tattersons te leven.
Dan verschijnen de geesten uit Heavens verleden opnieuw op het toneel en brengen haar broze geluk steeds meer in gevaar... en bedreigen haar kostbare liefde en schandaal en jaloezie, sinistere hartstochten en gevaarlijke dromen.
233 Blz


Verbijsterd door tragedie, wanhopig en alleen houdt Heaven's dochter wanhopig vast aan haar broze dromen.
Het auto-ongeluk waarbij Heaven en Logan om het leven komen, laat Annie verlamd en als wees achter. Naar Fathinggale Manor gevoerd door de bezitterige Tony Tatterson treurt Annie om haar verloren familie, maar in het bijzonder om Luke, haar halfbroer - de vriend uit haar jeugd, haar sprookjesprins en haar geliefde vertrouweling... Zonder de warme deken van Luke's liefde is ze verloren in de schaduwen der wanhoop.
Wanneer Annie Tony's verborgen hut in het bos van het landgoed ontdekt, wordt het mysterie uit haar jeugd opgerakeld. En ondanks dat ze er zo naar verlangt om Luke weer te zien, worden haar hoop en dromen steeds meer overschaduwd door de vloek die op de familie Casteel rust: gevaarlijk, krachtig en slecht...
269 Blz.



Toen ze nergens meer naartoe kon gaan, vluchtte Leigh in de armen van Luke! Leigh van Voreen moest van Farthinggale Manor wegvluchten, van het vreselijke geheim dat de rest van haar leven haar zou blijven achtervolgen. Jillian, haar moeder wilde haar niet geloven en Tony Tatterson, haar stiefvader, had haar diepste vertrouwen beschaamd.
Maar de zuivere toewijding van Luke Casteel belooft haar hoop en respect. Alleen Luke kent haar diepste geheimen, alleen Luke zal van haar houden en haar beschermen. Moedig overwint ze de achterdocht van de mensen in de heuvels van "The Willies", terwijl ze met alle geweld vast blijft houden aan het geluk dat haar zo lang ontzegd is. Leigh hoopt vanuit het diepste van haar hart, dat haar mooie, heldere dromen haar eindelijk van de tragedie zullen redden...
284 Blz

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage